托福口语范文:你开始上学时是什么样子


时间:2017/4/25
作者:辛达托福代报名小编
-返回首页 / 返回文章列表


 辛达托福代报考位:到2016年4月25日上午托福官网没有释放考位,在此提醒广大考生抓紧时间报名,注意自己的考试时间,如对雅思报名有任何疑问,欢迎咨询在线客服

  2016年最新托福口语题目:你开始上学时是什么样子

  Task1 - Describe what you were like when you started attending school.

  3月26日托福口语Task1 - Describe what you were like when you started attending school.

  Task 1.

  Do you like the primary school you attended. Use examples and details to support your explanation.

  托福口语模板及托福口语参考答案范文:

  托福口语范文一:

  Sample:

  I was six when I started attending school. I was curious about everything, eager to learn. It was quite different from kindergarten,courses began and teachers were serious. It took me some time settling in but basically it was all fun and I never cried like many other kids did especially on Monday mornings. I enjoyed Chinese class the most, the teacher would encourage us to act out the stories we’ve learned. It was a good experience of learning and also making friends. Because you see we had to cooperate and rehearse,it was more of a game for us rather than just words and textbooks.

  托福口语范文二:

  Sample:

  I wassix when I started attending school. I was curious about everything, eager to learn.It was quite different from kindergarten,courses began and teachers wereserious. It took me some time settling in but basically it was all fun and Inever cried like many other kids did especially on Monday mornings. I enjoyedChinese class the most, the teacher would encourage us to act out the storieswe’ve learned. It was a good experience of learning and also making friends.Because you see we had to cooperate and rehearse,it was more of a game for usrather than just words and textbooks.

  托福口语范文三:

  Well, I like my primary school a lot, and I had a lot of precious memory there. Actually, it was a pretty small school, and the students were from the same neighborhood. Our parents knew each other very well, and everybody knows everybody else. I had a strong sense of belonging to the school, and we were very emotionally bonded with each other. Teachers there were very attentive to the students, they were more than just teachers, they were like friends. Since the atmosphere was easygoing and friendly, the student were willing to attend class discussion, and we all enjoyed going to school.

大家在进行托福备考的同时,如果对考位方面也比较紧张,可联系辛达代报为您服务



☆转载声明: 各位同行和网友们,欢迎转载或引用在本站的文章,敬请标注原文出自辛达托福代报网!

其他文章推荐

各版块深度解析

托福口语高分突破指南:从思维构建到精准表达

托福阅读词汇题

英语发音常见误区

托福阅读精读训练体系

辛达代报名网站编辑部



上一篇:托福口语范文:公司新产品的影响

下一篇:托福口语备考之15秒快速破解独立口语题